Skip to main content
Novosti

Svoju kandidaturu za načelnika Općine Novo Virje predstavio Mirko Remetović

By 09/04/201713 travnja, 2017No Comments

U nedjelju je svoj program i kandidaturu za načelnika Općine Novo Virje predstavio nezavisni kandidat Mirko Remetović. U obraćanju novinarima Remetović je rekao kako Novo Virje ima brojne neiskorištene potencijale.

– Svjedok sam da brojni mladi ljudi iz ovog prekrasnog mjesta odlaze za poslom u Zagreb i inozemstvo, zato moj slogan i glasi “Za ostanak na selu”. Najvažnije je pokrenuti proizvodnju i zapošljavanje, te razvoj poljoprivrede i uvođenje sustava navodnjavanja, jer na selu je primarna djelatnost poljoprivreda. Plodna polja, domaći proizvodi i prirodna bogatstva su preduvjet za razvoj turističke i gastro ponude našega mjesta – kazao je Remetović i napomenuo kako uz poticanje poljoprivrede treba poticati i poduzetnike kako bi se stvorila nova radna mjesta.

Podršku nezavisnom kandidatu Remetoviću uz brojne mještane, dao je Stanko Molnar nezavisni kandidat za načelika Molve, Darko Marić i Marina Vranić nezavisna kandidatkinja za načelnicu Ferdinandovca, te nezavisni saborski zastupnik, gradonačelnik Đurđevca i kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Željko Lacković.

Nezavisna politička platforma Nezavisni
od sada je dostupna na novoj web-stranici

NEZAVISNI.HR

This will close in 0 seconds