Skip to main content
Novosti

By 05/05/20177 svibnja, 2017No Comments

Dragi ljudi,

dakle sve sto se u medijskom prostoru trenutno valja daleko je od istine. Ono sto je sigurno da ja nisam i neću biti kandidat za ministra pravosuđa niti bilo koji drugi resor.
Oni koji to proturaju znaju zašto to rade. Ja sudjelujem u vladajućoj većini u saboru kao zamjenik i podržavao sam dosadašnju vladu HDZ/most ali nisam glasao za sve zakone.


Tako nisam glasao ni za lex Agrokor jer nije predviđao zamrzavanje imovine g Todoriću, a Min Marića sam upozorio da će u slučaju primjene doći u potencijalni sukob interesa ako dođe do primjene zakona. Ugradnju ove odredbe u zakon sam tražio na sastanku s premijerom g Plenkovićom te uputio pisani zahtjev u vladu prema uputi. Na dan glasanja dobio sam potvrdu da će se zahtjev razmotriti ali da trebam dodatno doraditi prijedlog sto nije bilo moguće, a danas sam uputio požurnicu radi očitovanja vlade!
Nadalje ja čvrsto stojim iza svoje odluke u glasovanju jer je izbjegnuto produbljivanje krize vlade a samo sastavljanje vlade bit će nakon lokalnih izbora kada ja više neću biti saborski zastupnik već župan.
Moja politika je nezavisna iako sudjelujem u saboru kao većina, a ciljevi i rezultati usmjereni isključivo na opću korist u duhu mojeg odgoja. Užasavam se prozirnosti dezinformacija i onih koji nasjedaju. Gotovo sva moja izlaganja u saboru su objavljena na ovoj stranici i nema nekonzistentnosti izjava. Možda bi ja ponekad želio više od mogućeg ali u politici treba razlikovati središnju vlast od lokalne. Hvala svim koji me podržavaju a ostalima koji pišu ružne komentare da to ne čine na ovoj stranici!
Živjeli i vidimo se u kampanji!

Željko Lacković

Nezavisna politička platforma Nezavisni
od sada je dostupna na novoj web-stranici

NEZAVISNI.HR

This will close in 0 seconds