Skip to main content
Novosti

Nezavisni Hrvoje Janči kreće po novi mandat gradonačelnika Đurđevca: ‘Bili smo štedljivi i marljivi’

By 21/04/202113 svibnja, 2021No Comments

Kontinuitet dobrog i jakog razvoja grada Đurđevca u svim segmentima nastavit ćemo i dalje. Naglasio je to u srijedu u prostorijama Muzeja grada Đurđevca kandidat za novi mandat gradonačelnika Đurđevca Hrvoje Janči, predstavljajući i nezavisnu listu za Gradsko vijeće.

– Zajedno s građanima radili smo na tome da gradu vratimo nekadašnji sjaj te omogućimo građanima povratak institucija koje je grad nekada imao. U tome smo uspjeli. Uz poticanje obrtništva i poduzetništva, realizaciju Poduzetničkog centra, ulaganja u kulturnu baštinu, sport i mlade te programima u socijalnom segmentu, uz nove vizure grada, naš Đurđevac postaje ugodno i poželjno mjesto za život. Bili smo štedljivi i marljivi, na uloženu našu jednu kunu iz EU fondova povukli smo 8,7 kuna – istaknuo je Janči, dodavši kako će prezentaciju i pojašnjenje programa za sljedeći mandat predstavljati sve do 16. svibnja, kada se održavaju lokalni izbori.

Željko Lacković, predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća i kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije, istaknuo je kako sve ovo što se u Đurđevcu uradilo u proteklih osam godina neće biti samo prolazni vjetar optimizma, već pokretanje oluje pozitivnih i kreativnih emocija koje će biti temelj za daljnji razvoj grada Đurđevca.

Predstavljajući kandidate za Gradsko vijeće istaknuo je da su svi vijećnici u proteklih osam godina bili volonteri. Kandidati su to koje krasi mladost, dokazana ljubav prema gradu te sposobnost u segmentima rada kojima se kandidati bave, a oni su Maja Hrvatić Padovan, Zoran Jančijev, Gabriela Kralj Bartovčak, Zvonimir Fusić, Anja Vujčić, Danijela Jelušić, Matija Bažulić, Željka Mirović, Mirjana Mišulin, Dajana Milodanović i Kristina Benko Markovica. Na prva dva mjesta bit će Hrvoje Janči i Željko Lacković.

– Pokušat ću pobijediti u utrci za dužnost župana. Nitko od nas ne živi od politike, nije se okoristio politikom. Poštenje i sve ono što smo u proteklih osam godina uradili za grad Đurđevac pokazatelj je uspješnog timskog rada i najveća referentnost. Kroz proteklih osam godina stojim na usluzi građanima Đurđevca bez i jedne kune naknade. Tako će biti i dalje – zaključio je Lacković.

Nezavisna politička platforma Nezavisni
od sada je dostupna na novoj web-stranici

NEZAVISNI.HR

This will close in 0 seconds